Fasonare Fier Beton

Otel Beton

SC PRESTO CONSTRUCT SRL executa si livreaza constructorilor si dezvoltatorilor de proiecte civile si industriale o gama diversificata de otel beton fasonat de la OB37, PC52, BST500C Φ6mm pana la Φ32mm.

Marfa este etichetata pe marci,acestea avand imprimate numele beneficiarului, denumirea lucrarii,numarul marcii,tipul de otel beton si lungimea de debitare.

 

 

Procesul de fasonare al fierului beton

Procesul de fasonare se executa la standarde de calitate conform documentatiei si extraselor de armatura.Calitatea este atestata prin certificate si declaratii de conformitate de la producator,declaratie de conformitate pe proprie raspundere, precum si prin incercarile de tractiune executate in laboratoare acreditate.

Documentatia care insoteste marfa asigura trasabilitatea otelului beton fasonat. Prelucrarea fierului se efectueaza cu o linie moderna de masini automate de fasonat si de debitat otel beton.

Author: Otel Beton Date:

Experienta de 25 ani

Avand o experienta indelungata in acest domeniu al fasonarii otelului beton, va putem pune la dispozitie aceasta solutie pentru optimizarea lucrului pe santier.

Hala fasonare otel beton

Venim in intampinarea necesitatilor dvs. cu cele mai performante utilaje si echipamente de prelucrare a fierului beton asigurand astfel o calitate a produselor ce satisfac standardele industriei.

Calitate atestata

Fasonarea otelului beton este atestata prin certificate si declaratii de conformitate de la producator, declaratie de conformitate pe proprie raspundere, precum si prin incercarile de tractiune executate in laboratoare acreditate.

Materiale de constructii

Pe langa fasonarea otelului beton, oferim si materiale de constructii clientilor nostri, reunind ofertele unora dintre cei mai importanti si prestigiosi furnizori.

Suport tehnic

Pentru a nu intampina dificultati, venim in sprijinul clientilor cu suport tehnic prin telefon, cat si in santier.

Transport in Bucuresti si Ilfov

Onoram comenzi in maxim 24-48h in orasul Bucuresti si judetul Ilfov. Costul transportului este comunicat telefonic.

Aveti nevoie de o cantitate mai mare de fier beton?

Solicita oferta