Termeni si Conditii

Otel Beton

Ofertant de servicii

 

S.C. PRESTO CONSTRUCT S.R.L. cu sediul in Str. Virgil Plesoianu, Nr. 7, Sector 1, Bucuresti inmatriculat la Registrul Comerţului sub nr. J40/9795/1994, CUI RO5689802, Capital Social 1.200.000 (unmiliondouasutemii) RON, denumit in continuare Otel-beton.com.

Acest document stabileste termenii si conditiile privind utilizarea site-ului www.otel-beton.com, denumite in continuare generic „Termeni”.

Utilizarea site-ului www.otel-beton.com, logarea si accesul la serviciile oferite reprezinta acceptarea de catre dumneavoastra a termenilor si conditiilor de confidentialitate detaliate mai jos, cu toate consecintele care decurg din acceptarea acestora.

In situatia in care nu sunteti de acord cu aceste conditii va rugam sa nu utilizati site-ul nostru. Otel-beton.com isi rezerva dreptul de a actualiza si/sau revizui Termenii in orice moment fara o notificare prealabila. Otel-beton.com nu isi asuma responsabilitatea pentru securitatea acestui site sau a liniei dvs. de comunicare cu acesta.

Imaginile nu creeaza obligatii contractuale. NU ne asumam raspunderea pentru eventualele greseli de text sau preturi. Oferta este valabila in limita stocului disponibil.

Otel-beton.com nu isi asuma responsabilitatea de buna functionare a surselor externe catre care se fac trimiterile, nefiind in nici un fel implicat in gestionarea acestora.

Continutul site-ului este proprietatea Otel-beton.com si al companiilor partenere care vor fi citate ca sursa de continut, si nu poate fi preluat, difuzat, vandut sau revandut decat cu acordul scris al Otel-beton.com.

Utilizatorii acestui site sunt in mod expres instiintati despre interdictia de a folosi atat site-ul cat si serviciile puse la dispozitie prin intermediul acestuia, in scopul incarcării, descarcarii, publicarii sau transmiterii oricaror informatii al caror continut este ilegal sau contrar bunelor moravuri si a ordinii publice.

Otel-beton.com isi rezerva dreptul de a modifica sau de a adauga noi reguli si restrictii in ceea ce priveste continutul site-ului, in orice moment.

Otel-beton.com isi rezerva dreptul de a modifica sau actualiza orice serviciu sau drept de utilizare al oricarui serviciu, in orice moment fara un anunt prealabil.

 

Protectia datelor cu caracter personal

 

Informatiile personale puse la dispozitie prin intermediul site-ului www.otel-beton.com pentru a putea primi sau utiliza unele servicii de pe acesta sunt protejate in conditiile legii 677/2001.
Prin completarea formularului de contact, utilizatorii sunt de acord ca datele personale sa fie folosite strict cu scopul de a fi contactati.

La solicitarea explicita a utilizatorului, adresata la info@presto.ro, Otel-beton.com se obliga sa rectifice, actualizeze, blocheze, stearga sau transforme in date anonime si sa inceteze prelucrarea datelor personale ale utilizatorului, in mod gratuit, conform dispozitiilor Legii nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

Otel-beton.com se obliga sa nu faca publica adresa de e-mail a utilizatorilor si sa nu o dezvaluie unei terte parti, daca aceasta nu se afla intre partenerii agreati in mod expres, in afara cazului in care acest lucru este necesar pentru a respecta legea si/sau procedurile judiciare.

Otel-beton.com nu raspunde de atacurile avand ca scop furtul sau orice alta forma de infractiune informationala si care ar putea conduce la dezvaluirea sau compromiterea datelor de pe site-ul www.otel-beton.com.

 

Limitarea raspunderii Otel-beton.com

Site-ul www.otel-beton.com, precum si orice software utilizat in cadrul acestuia sunt furnizate „CA ATARE” si „ATAT CAT SUNT DISPONIBILE”, fara nici un fel de garantii, exprese sau implicite, inclusiv, dar fara a se limita la, garantii implicite de comercializare, adaptarea la o anumita utilizare sau neincalcarea Termenilor.

Otel-beton.com nu isi asuma raspunderea pentru virusi sau orice alta functie de dezactivare care afecteaza accesul sau utilizarea de catre terti a site-ului www.otel-beton.com.

Otel-beton.com nu isi asuma raspunderea pentru incompatibilitatea dintre site-ul www.otel-beton.com si alte site-uri de internet, servicii, software si hardware.

Otel-beton.com nu isi asuma raspunderea pentru intarzierile sau imposibilitatea de a initia, efectua sau finaliza orice transfer sau tranzactie in legatura cu site-ul www.otel-beton.com.

Otel-beton.com nu isi asuma raspunderea pentru modificarea, suspendarea sau intreruperea site-ului www.otel-beton.com, in totalitate sau in parte.

Utilizatorul este singura persoana responsabila de eventualele distrugeri cauzate sistemelor de calcul sau retelei de pe care acceseaza site-ul www.otel-beton.com sau de orice alte pierderi de date, care ar putea fi rezultatul descarcarii de informatii si servicii din continutul site-ului www.otel-beton.com. Niciun sfat sau alte informatii orale sau scrise, obtinute de pe site-ul www.otel-beton.com sau prin intermediul serviciilor site-ului www.otel-beton.com nu constituie o garantie, daca nu este stipulata expres in prezentii Termeni.

Produsele

Produsele comercializate de Otel-beton.com, sunt produse noi, ambalate si in momentul livrarii sunt insotite de factura fiscala, conform legislatiei in vigoare.

Produsele vor fi livrate in limita stocului disponibil, iar din acest motiv ne rezervam dreptul de a nu livra comenzile in cazul in care produsele dorite nu se mai regasesc in oferta prezentata de Otel-beton.com.

Imaginile publicate pe site sunt cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi de imaginile prezentate (pot fi mici diferente privitoare la culoare, aspect).

De asemenea nu oferim nicio garantie, in afara de cele prevazute de legislatia in vigoare, in ceea ce priveste informatia, corectitudinea descrierilor, actualizarea continutului, produsele de pe site precum si potrivirea lor pentru un anumit scop. De asemenea pot interveni erori de 2-3 cm in masurile articolelor prezentate si afisate pe site. Preturile produselor NU includ Taxa pe valoare adaugata (TVA) si nici taxele de livrare

Livrarea

Livrarea se face in 24-48 de ore lucratoare, iar costul transportului se va comunica telefonic in functie de comanda.

In cazul in care optezi pentru ore sau zile preferentiale te rugam sa le mentionezi la rubrica observatii inaintea finalizarii comenzii.

Livrarea produselor se face in limita stocului disponibil. In cazul in care nu detinem produsul dorit pe stoc ne rezervam dreptul de a nu nu onora comanda in cauza.

In cazul in care exista suspiciuni cu privire la ridicarea comenzilor, din diverse motive, ne rezervam dreptul de a expedia comanda, doar cu plata in avans.

In cazul in care comanda livrata nu este ridicata, ne rezervam dreptul de a expedia o alta comanda, doar cu plata in avans.

Modalitati de plata

Modalitatile prin care poti achita produsele noastre sunt:
– Ramburs – platesti agentului curier cand preiei comanda;
– Transfer Bancar – transferi anticipat echivalentul in bani a comenzii tale in contul nostru: RO05 RNCB 0077 0502 4975 0001 deschis la BCR – Sector 6 sau in contul RO08 OTPV 1100 0099 7360 RO01 deschis la OTP BANK. Poti face acest lucru prin online banking sau deplasare la agentia bancara. In aceasta situatie comenzile vor fi expediate dupa ce am primit confirmarea faptului ca banii au fost virati in cont.

Returnarea produselor

Consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului. Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor conf. O.G. 130/2000, pentru persoanele fizice ce achizitionează produse din site-uri, folosind tehnicile de comunicare la distanta, aplicandu-se definitiile cuprinse in O.G. 130/2000 art. 2 lit.e. Ai obligatia de a ne notifica telefonic in momentul in care doresti sa efectuezi un retur, iar produsul returnat trebuie sa ajunga la sediul firmei SC PRESTO CONSTRUCT S.R.L in termen de maxim 10 zile lucratoare de la primirea coletului. De asemenea te rugam sa ne comunici intentia de a ati fi inlocuite produsele sau de ati primi banii inapoi.

Mentionam ca produsele vor fi inlocuite în limita stocului disponibil. Produsele returnate vor fi acceptate doar daca contin eticheta intacta, factura in original si produsele nu prezinta semne ca ar fi fost purtate (miros, urme de machiaj, diverse pete).

Contravaloarea serviciilor suplimentare incluzand dar nelimitandu-se la transportul produselor, achitata de catre client, nu se ramburseaza. De asemenea cheltuielile de returnare/re-expediere vor fi suportate de către client.

Contravaloarea produselor returnate se va plati in termen de maxim 30 de zile, prin virament bancar, in contul clientului sau prin posta la adresa de buletin a clientului.

Ordinul ANPC nr. 433/2009 privind unele masuri de informare a consumatorilor:

Pentru ca tu ai ai posibilitatea de aţi exprima parerea referitoare la bunurile si serviciile pe care le comercializam ai posibilitatea de a suna la Protectia Consumatorului, telefon TEL INFO – CONSUMATOR: 0800 080 999 linie telefonica cu apelare gratuita.

De asemenea poti face sesizari cu privire la serviciile si produsele pe care ti le oferim la www.anpc.gov.ro:
– prin scrisoare la adresa: Bucureşti, Str. Transilvaniei, Nr. 2, Sector 1, Cod Postal 010798
– telefonic la: 021/310.63.75
– prin fax: 021/310.63.80
– prin e-mail: bucuresti@opc.ro
Program functionare:
Luni-Joi: 8:30-17:00
Vineri: 8:30-14:30

Termeni si conditii actualizate la data: 24.05.2018

Author: Otel Beton Date: